28 maj 2024
19:00

Västerås IK Dam U

Referat: Gideonsbergs IF Dam 3 - Västerås IK Dam U

En match vi inte ska förlora men tyvärr gör vi det! VIK har ett övertag under första delen av matchen och leder rättvist med 1-0, även om straffen är billig!. Sen får vi mer utrymme den sista kvarten av första halvlek och vi avslutar den med att göra 1-1 på en ganska billig straff också. Men men domaren dömmer...
Andra halvlek tar vi över helt och det känns som om vi snart kommer göra ett ledningsmål....men tyvärr är vi lite ofokuserade och gör en kopia på Sköllersta matchen ..då vi inte har djup på varandra ett ögonblick o deras spelare blir fr från halva plan. ...sätter såklart deras 2-1 mål. Tycker vi förtjänade bättre andra uddamålsförlusten i rad...
Tycker alla ska ha kredd för sina insattser på,plan men lite extra till Madde som är matchens lirare...sen ska Irma ha beröm för art hon kliver fram o tar straffen när sndra tvekar. ??????